Om Barnerittet

Om Barnerittet

Tour of Norway for Kids barneritt er for alle barn mellom 2 – 12 år og arrangeres ved hvert start- og målsted i forbindelse med de seks etappene under Tour of Norway. Barna starter i puljer med barn på samme alder og det er gratis å delta.

Tour of Norway vet at morgendagens vinnere er dagens unge ryttere. Vi oppfordrer barn og unge til å bruke sykkelen aktivt for å holde seg friske og raske - men ikke minst for å ha det gøy!

Tour of Norway for Kids barneritt arrangeres i start- og målområdet ved alle etappene i Tour of Norway. Rittet er for alle barn mellom 2-12 år og det er gratis å delta. Informasjon og forhåndspåmelding legges ut på https://tourkids.no/ 

Alle løyper for barnerittene er nøye planlagt med tanke på sikkerhet og gjennomføringsevne for alle alderstrinn. De minste barna kjører en liten runde, mens de eldre kjører litt lengre løyper eller flere runder. Barna starter i puljer med andre barn på samme alder.

Husk å ta med deg hjelmen og sykkelen.

Lykke til!

PS: Alle deltakere er forsikret gjennom barneidrettsforsikringen: Alle barn som er medlem av lag tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) eller som deltar i organisert aktivitet i klubbens/lagets regi er forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring. Les mer om vilkårene HER.