4. etappe

Søndag 22. august 2021

 • Stavanger

  Start

 • Stavanger

  Målgang

 • 11:35

  Starttid

 • 156

  Kilometer

Stavanger

Stavanger

En av de eldste byene i Norge, er faktisk Stavanger som kan dateres tilbake til 1100-tallet. I senere tid har Stavanger posisjonert seg som matby og kan by på flere kulinariske opplevelser blant sine mange restauranter [...]

Utforsk
 • 4. etappe: Stavanger – Stavanger, 156 km

Den siste etappen starter på Hinna Park i Stavanger, og vil gå på kjente veier og ruter fra tidligere utgaver av Tour des Fjords. Rytterne skal først ut via Sola, langs Jærstrendene og det høylandske terrenget på Jæren, før de videre skal følge kysten tilbake fra Varhaug rundt Orrevannet og videre til Hellestøstranden. På veien vil de passere Sola Arena (https://sola-arena.no/) før de skal kjøre de avsluttende rundene i Stavanger, hvor vi har med kjente veier fra Tour des Fjords og Hammer Stavanger med Grisabakken, Sverd i Fjell og målgang i Vågen i hjertet av Stavanger.

Dette skal ikke være den mest krevende etappen, men på Jæren kan det blåse og vi har sett at sidevind kan avgjøre ritt tidligere. I tillegg vil den bratte og harde Grisabakken sette rytterne på prøve, og det bidrar til en spennende avslutning på Tour of Norway 2021.

Online kart


Detailed map

GPX file