Sjekk ut Tour of Norway’s trøyer fra Santini!

21.05.2019

Sjekk ut Tour of Norway’s trøyer fra Santini!

For første gang blir Tour of Norway’s trøyer produsert av det italienske merket Santini. Ledertrøyen forblir gul, mens poengtrøyen skifter fra grønn til blå!

Santini er den offisielle klesleverandøren av «Mesterskapstrøyen» til VM, i tillegg til lag som Trek-Segafredo og andre store løp som Vueltaen. Fra 2019 er de den offisielle leverandøren av Tour of Norway sine trøyer, i samarbeid med den norske importøren Racing Depot. 

Trøyene:

  • Gul Uno X trøye gis til den beste individuelle generelle klassifiseringen, sponset av Uno X.
  • Hvit Joker trøye gis til den beste unge rytteren i sammendraget og er sponset av Joker (ryttere fra 23 år og nedover)
  • Blå Hammer Stavanger trøye gis til den med flest poeng sammenlagt. Poengene gis ut på slutten av hver etappe og på mellomspurter på etappene.
  • Prikkete Sommervibber trøye gis til den beste klatreren sammenlagt, og er sponset av Sommervibber. Poengene gis på toppen av hver kategoriserte stigning. Kort om Santini:

Siden 1965 har Italienske Santini produsert sykkeltøy til både proffer og mosjonister, høye og lave, damer og menn – og nå også til Tour of Norway.

Santini er anset som en pionerne indenfor sykkelbekledning og har i mange år produsert den mest ettertraktede sykkeltrøyen i verden: VM trøyen.

I tillegg til vm-trøyen leverer Santini også tøy til Team Trek Segafredo og Team Coop.


Kort om Racing Depot:

Stor leverandør av teamtøy til klubber og bedrifter i Norge. Racing Depot er landets ledende Racing/MTB-leverandør med lager og produksjon i Sandnes. Racing Depot har over 30 års erfaring i det norske markedet.

Vi fremstår som unike i det norske markedet med spesialbygging/tilpassing av sykler og hjul. I produksjonen benytter vi oss kun av kjente merkevarer som igjen er med på å forme og styrke kvaliteten i vårt arbeid.