Duket for sykkelfest for barn og proffer

Foto: Tour of Norway for kids

19.05.2024

Duket for sykkelfest for barn og proffer

Tour of Norway for kids skal igjen bli arrangert sammen med sykkelfesten under Tour of Norway!

På den 1. , 3. og 4. etappen av årets Tour of Norway vil barna som deltar i Tour of Norway for kids få kjenne på den samme følelsen som proffene har når de mottar hyllest fra publikum, mens de sykler gjennom Voss', Egersunds og Stavangers gater.

Først ut er Voss torsdag 23. mai, så står Egersund for tur lørdag 25. mai, før suksessformelen fra i fjor gjentas og det er duket for sykkelfest midt i sentrum av Oljebyen søndag 26. mai - en sykkelfest for både små og store, amatører og proffer.

– Hos oss handler det om lek og moro på barnas premisser, derfor er våre arrangement gratis å delta på og alle mottar velfortjente premier for sin innsats. Bli med på sykkelfesten vår under Tour of Norway - vi gleder oss! sier prosjektleder Knut André Borch.

I fjor var det blant annet 450 barn som fikk en uforglemmelig opplevelse da de deltok i Tour of Norway for kids i Stavanger med et entusiastisk publikum som heiet dem frem. Vi håper å gjenskape den fantastiske atmosfæren fra i fjor i både Egersund og Stavanger, og gleder oss til å ta i mot de unge sylistene til nok en utgave av Tour of Norway for kids.

Info om Tour of Norway for kids på Voss finner du her

Info om Tour of Norway for kids i Egersund finner du her

Info om Tour of Norway for kids i Stavanger finner du her

Besøk Tour of Norway for kids' hjemmeside for ytterligere informasjon.