Presse

Praktisk mediainformasjon Tour of Norway 2019


Hvis du fortsatt ikke har akkreditert deg, fristen utløp 16. mai, så kontakt meg snarest så skal vi forsøke å løse det.

Chief of Media: Morten Olsen. Mobil: +47 95 87 55 66. Mail: morten@momsport.no


Litt praktisk informasjon:

Først av alt; Velkommen til årets ritt!

Den viktigste informasjonen vil du finne på vår nettside:
www.tourofnorway.no

og i Technical Guide som du finner her:
https://old.tourofnorway.com/wp-content/uploads/2019/05/ToN-2019_Low-res.pdf

Startliste og resultater finner du her: 
http://www.votrecourse.com/resultat-tour-of-norway-933.html

Dette er ritt-ukas viktigste informasjonskilde, og vil gi deg svar på det meste.

NB: Det er ingen organisert transport fra start-by til mål-by.

Akkrediteringer: NEP og TV2 kan plukke opp sine akkrediteringer samlet på Race Office mandag. Andre som skal dekke rittet fra Stavanger kan gjøre det samme. Jeg planlegger å være på plass i Stavanger ca 18:00 mandag kveld.
Du kan også hente din akkreditering ved å kontakte meg i de respektive start- og mål-byene. Jeg vil være på plass ca halvannen time før start/når rytterne passerer mål-linjen for første gang.
Kontakt meg på telefon.

Car stickers: Alle som skal kjøre egen bil i traseen eller parkere på offisiell presseparkering må ha car stickers (klistremerke foran og bak på bilen). De som har søkt om dette kan henvende seg til meg for utlevering.

Vær klar over at du selv med dette merket ikke kan ligge nærmere feltet enn 20 minutter foran første rytter, og du har ikke under noen omstendighet lov til å kjøre deg opp gjennom rittet/passere ryttere.

Car stickers må følgelig hentes før start på etappen, og registreringsnummer på bilen må oppgis.

Fotovester: Fotovester for de som får tilgang i traseen etter målgang deles ut av meg ca halvannen time før målgang. Antall fotografer som får denne tilgangen avgjøres av meg i samarbeid med organisasjonskomiteen, basert på antall fotografer som ønsker dette pr etappe, plass i målområdet og andre sikkerhetshensyn. Prioriteringen her vil i rekkefølge være byråer, deretter regional og lokale aviser etc. Det kan også bli laget flere posisjoner i traseen etter målgang, og for de som ikke får tilgang vil det være fotomuligheter ved målgang utenfor gjerdet. Her trenger man ikke fotovest.

NB: Du er selv ansvarlig for å komme til målområdet så tidlig at du får parkert, det vil si før løypa stenges. PÅ mange av etappene kjøres det runder som vil få betydning for dette.

Pressesentre: Det vil være pressesentre i hver mål-by, med arbeidsplasser, gratis Wi-Fi og enkel servering. Du finner hvor disse er i Technical Guide.

Mixed zone: Ryttere som skal på podium vil være tilgjengelige for media i mixed zone etter dette på baksiden av podet etter dette. For øvrige ryttere må du slev oppsøke disse ved bussene, eller annet punkt du har avtalt.

Under prisseremoniene vil det være egen sone for fotografene foran podiet

Hvis du har spørsmål så ta kontakt.